Hyperaktivní děti, borelióza a očkování z pohledu Tradiční čínské medicíny

Milí přátelé, zveme vás opět na přednášku pana Aleše Sušického lektora Akademie tradiční čínské medicíny, tentokrát na téma hyperaktivní děti, borelióza a očkování z pohledu Tradiční čínské medicíny.

Vstup 150 Kč

Prosím o rezervace z důvodu omezeného počtu míst na spolek.pr@gmail.com

Přednáška se bude konat v Matičním domě, ul. Matiční 2, 2p v prostorách Za Opavu zapsaného spolku.

Opět se můžete těšit na skvělou přednášku pana Sušického a jeho klidný a moudrý přístup, který nás zavede to tajů našeho těla, tak jak jej chápe tradiční čínská medicína. Možná na první pohled nesouvisející témata jako je hyperaktivní děti, borelióza a očkování mají minimálně jedno společné a tím je harmonie našeho těla a její ztráta. Borelióza byla vybraná, protože s ní trpí čím dál tím víc lidí a ATB na to pomáhají jen akutně, u většiny případů to má tendenci sklouzávat do dlouhodobé chronicity a často s následky. Borelióza a očkování má společné to, že je na tom možno krásně ukázat, jaký je pro tělo a imunitní systém obrovský rozdíl, jestli infekční nemoc dostanete přirozeně z venku, nebo je naočkována dovnitř. V rámci přednášky vás p. Sušický seznámí s novou metodou "homeoterapie", která pracuje s příčinou nemocí na mentální a zejména spirituální rovině, jak u očkování, tak boreliózy tak ADHD dětí. www.homeoterapie-edu.cz

Vřele vám tuto přednášku doporučujeme a moc se těšíme!

přednáší : Aleš Sušický, lektor Akademie tradiční čínské medicíny, https://www.cinskamedicina.info/

Ing. Aleš SušickýBrno      Ales

Lektor Akademie tradiční čínské medicíny, který vyučuje studium TCM pro domácí použití. Vedoucí měsíční odborné stáže pro studenty naší školy na klinice tradiční čínské medicíny, Tian-Jin, Čína. Lektor Homeopatické fakulty v Brně https://www.homeopaticka-fakulta.cz/index.php?a=lektori

Absolvent kurzů International Su Jok Acupuncture Association, 2x stáž na klinice tradiční čínské medicíny (Tian-Jin, Čína).

Historie čínské medicíny, Tao, taoistická filosofie, vlastnosti jin a jangu, zákonitosti pěti elementů a šesti energií, zákonitosti v pentagramu. Základní vztahy mezi emocemi, mentálními projevy a orgány, energiemi, tkáněmi a barvami. Základní energetická konstituce člověka. Úvod do nauky o tělových meridiánech. Akutní stavy. Moxa, prohřívání a požehování, Akabaneho test. Práce s energiemi času, vrozená konstituce člověka podle energie času. Práce s mikrosystémy podobnosti zejména v akutních stavech.

Více zde: https://rkp-opava.webnode.cz/news/tehotenstvi-a-porod-z-pohledu-tradicni-cinske-mediciny/
Vytvořte si vlastní stránky zdarma: https://www.webnode.cz

Přihlášení na akci

Vyplňte prosím níže uvedené údaje: