Ing. Aleš Sušický

Ing. Aleš SušickýBrno      Ales

Lektor Akademie tradiční čínské medicíny, který vyučuje studium TCM pro domácí použití. Vedoucí měsíční odborné stáže pro studenty naší školy na klinice tradiční čínské medicíny, Tian-Jin, Čína. Lektor Homeopatické fakulty v Brně https://www.homeopaticka-fakulta.cz/index.php?a=lektori

Absolvent kurzů International Su Jok Acupuncture Association, 2x stáž na klinice tradiční čínské medicíny (Tian-Jin, Čína).

Historie čínské medicíny, Tao, taoistická filosofie, vlastnosti jin a jangu, zákonitosti pěti elementů a šesti energií, zákonitosti v pentagramu. Základní vztahy mezi emocemi, mentálními projevy a orgány, energiemi, tkáněmi a barvami. Základní energetická konstituce člověka. Úvod do nauky o tělových meridiánech. Akutní stavy. Moxa, prohřívání a požehování, Akabaneho test. Práce s energiemi času, vrozená konstituce člověka podle energie času. Práce s mikrosystémy podobnosti zejména v akutních stavech.

Více zde: https://rkp-opava.webnode.cz/news/tehotenstvi-a-porod-z-pohledu-tradicni-cinske-mediciny/