Očkování - Ing. Marián Fillo

Ing. Marián FILLO

 

Vystudoval obor Aplikovaná informatika na Fakulte riadenia a informatiky žilinské univerzity v Žiline (softwarový inžinier). Pracoval deset roků jako programátor – analytik informačních systémů.

Ve svých 17-ti letech vyhlásil bojkot farmaceutickým výrobkům, tabletkám, práškům a injekcím, který stále trvá, a dodnes si toto rozhodnutí nemůže vynachválit.

Je otcem tří malých dětí. Po snaze státních orgánů, vnutit jeho dětem povinné očkování, založil v roce 2010 internetové zpravodajství, denník o očkování www.slobodaVockovani.sk, snažící se o svobodné, na výrobcích vakcín a jim přisluhujícím státním orgánům, nezávislé informace o očkování.

Píše články a poskytuje rozhovory pro různé noviny, časopisy, rozhlasové a televizní stanice. Od 2011 píše seriál článků o očkování v časopise Vitalita.

Připomínkoval knihy o očkování „Doba jedová 2“ a „ Varovné signály očkování“ od prof. RNDr. Anny Strunecké, DrSc. Překládá články o očkování a souvisejících tématech z angličtiny a němčiny.

Je členem petičního výboru a spoluautorem slovenské „petice za svobodnou volbu v očkování“, pod kterou se podepsalo více deset tisíc občanů Slovenské republiky.

Zúčastnil se jako host kolem dvěstě besed o očkování v desítkách slovenských měst a obcí – od Malaciek až po Stropkov, jako i několika besed o očkování v České republice.

Na požádání zastupuje rodiče, odmítající očkování při přestupkových řízeních na regionálních úřadech veřejného zdravotnictví (RÚVZ).

Přes email: sloboda.v.ockovani@gmail.com i telefonicky (0904827031) poskytuje bezplatnou poradnu o očkování a souvisejících tématech.