přednáška TĚHOTENSTVÍ A POROD Z POHLEDU TRADIČNÍ ČÍNSKÉ MECIDÍNY

 

 

vstup 120 Kč
REZERVACE NUTNÁ!
respekt.zivotu@gmail.com, 777 711763

Příprava na přirozený porod pomocí tradiční čínské medicíny -
jak vnímá početí a těhotenství, jak funguje podle ní ženské tělo během těhotenství. Byliny a dietetika TCM. Tradiční čínská medicína na porodním sále jak vnímá proces porodu, co se odehrává v ženském těle během porodu podle TCM a jak předejít komplikacím. Použití akupunkturních bodů.
přednáší : Aleš Sušický, lektor Akademie tradiční čínské medicíny, https://www.cinskamedicina.info/

Ing. Aleš SušickýBrno      Ales

Lektor Akademie tradiční čínské medicíny, který vyučuje studium TCM pro domácí použití. Vedoucí měsíční odborné stáže pro studenty naší školy na klinice tradiční čínské medicíny, Tian-Jin, Čína. Lektor Homeopatické fakulty v Brně https://www.homeopaticka-fakulta.cz/index.php?a=lektori

Absolvent kurzů International Su Jok Acupuncture Association, 2x stáž na klinice tradiční čínské medicíny (Tian-Jin, Čína).

Historie čínské medicíny, Tao, taoistická filosofie, vlastnosti jin a jangu, zákonitosti pěti elementů a šesti energií, zákonitosti v pentagramu. Základní vztahy mezi emocemi, mentálními projevy a orgány, energiemi, tkáněmi a barvami. Základní energetická konstituce člověka. Úvod do nauky o tělových meridiánech. Akutní stavy. Moxa, prohřívání a požehování, Akabaneho test. Práce s energiemi času, vrozená konstituce člověka podle energie času. Práce s mikrosystémy podobnosti zejména v akutních stavech.